Keisinger ház

More
13 years 5 months ago #3203 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Mondtam, hogy ma este próba lesz, ha gondolod jöhetsz hallgatni. Meg egyébként is kéne egy kis segítség, mert ha már próbálunk, akkor tartsunk jelmezes f?próbát, ahhoz meg nem ártana el?szedni a jelmezeket. Magam csináltam ?ket és ráadásul nem varázslattal, csak hogy lássák, hogy tudok én ha akarok. A mostani egyébként nem lesz olyan vészes, most gót metált fogunk játszani és nem grindot."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3204 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Áá, nem, köszi, nem egészen az én stílusom, meg a jelmezek sem vonzanak túlságosan. Akkor hazaviszlek és szétnézek a városban, hátha találok valami érdekeset.

Na persze, most nem okádást kellene hallgatni, hanem vernyogást, az sem sokkal jobb, inkább jó messze elkerülöm a házat. És irány haza, kiteszem Ottot meg a könyveit, valamelyest kiszell?ztetem a csomagtartót, majd maradok az eredeti tervnél, keresek egy jó kaszinót.

More
13 years 5 months ago #3205 by Nyarlathotep
-"OKé, bár azt hittem Erika miatt belehallgatsz, ha már ? is olyasmit hallgatott... Na mindegy, de a fölszerelés el?kotrásában segítenél egy kicsit? Pár perc, aztán mehetsz amerre akarsz. Ez egyébként tényleg nem vészes most, csak az énekesn? hiányzik hozzá, ugyanis ha Azumi nem bírja és egyébként se illik hozzá a hangja, Kathy meg nem vállalja, meg egyébként is, Azumi letépné a tököm. Pont ezért nem tudtam mit kezdeni Millievel sem. Oké, a világ minden pénze se volna arra elég, hogy rávegyen arra amit az a csaj akar t?lem, de a könyvekhez közelebb vitt volna egy fokkal, azokért meg akár öltem is volna. De aztán el?bukkant Azumi és rám mozdult és azóta el?nyösebb a szebbik nemt?l eltávolodnbom, leszámítva Erikát, különben csomót köt egy macska az anakondámra... Szóval most se énekes se semmi, de a régi fölvételek még meg vannak, szóval játszani tudunk..." itt Otto megáll, majd elgondolkodik "Ééééés... Zseni vagyok! TUDTAM!" csap a homlokára. "Ha most nem is lesz énekesünk, de rövidesen megoldom! KIB@SZOTT NAGY lángész vagyok!!!"

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3206 by danka90
Hajjaj, ebb?l baj lesz. Otto nem lángész, ha pedig ennyire lelkes, akkor valami orbitális baromság jutott az eszébe...
- Rendben, pakoljuk. ??? mi jutott eszedbe? Honnan lesz énekes?
- Ja másik kérdés, most jut eszembe. Ugye nem akarsz a könyvekben lev? tudással valami baromságot csinálni? Mondjuk halottat idézni koncerten a hangulat kedvéért, vagy csak egyszer?en leveg?be repíteni az egész házat? Mi a célod a könyvekkel? Hátha érdekes nekem is a kutatási téma .

More
13 years 5 months ago #3207 by Nyarlathotep
-"Hogy honnan lesz énekes? Azt majd meglátod amikor begy?jtjük a fölszerelést. Nem vészes, csak egy telefonhívás és meg is lesz. Mégpedig holnapra." mondja önelégült arccal, te meg végképp nem tudod, hogy mi járhat a fejében. Még azt is kinézed ebb?l a hülyéb?l, hogy valami "eszkortlányt" rendel erre a célra. Az egészb?l viszont az a legrejtélyesebb,. hogy hogyan hatástalanítja majd Azumit és a macskáját. Mert te biztos vagy abban, hogy az az állat Azumi szeme és füle, amikor a csaj nincs otthon, hogy Ottot szemmel tartsa.

-"Halottakat? Minek?! Azt csak a fölébredtek látnák és ?k is csak az asztrálsíkon. Annak semmi értelme. A könyv nem a koncerthez kell, habár most hogy mondod, csak át kell majd nyálazzam, hátha van benne valami érdewkes. Mondjuk valami jó kis alkimista pirotechnika." gondolkozik el, te meg már bánod, hogy megemlítetted a dolgot, miközben bekanyarodtok a bejáróra. Meglepetésedre Otto egyb?l berohan a garázsba, még miel?tt beállhatnál és egy b?rönddel, meg egy ásóval a kezében jön ki.

-"Na mehetünk. Pár perc, de el?tte ezt nézd meg!" nyitja ki a b?röndöt neked, amiben egy er?sen fegyverre, méghozzá egy nagyon modern nyílpuskára emlékeztet? tárgy van, meg egy heged?vonó.

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3208 by danka90
- Érdekes cucc, hány fontos ez a nyílpuska? És minek hozzá a heged?vonó? Vagy a koncert közben akarsz célbal?ni heged?vonóval?

Time to create page: 0.219 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.